Presentació

Biografia
Bibliografia
Adults
Juvenil
Altres
Teatre
Fotos
Contacte


  Juvenil > Operació Kyoto

 
 

 

   
 

Alfaguara-Grup Promotor, Barcelona 2007.
ISBN: 978-84-7918-244-1
Pàg: 267.


   
 
Text contraportada:

En Pol aviat farà catorze anys i la seva padrina li regala un viatge per anar a veure-la a Londres. És el primer viatge que fa sol i té moltes ganes de passar-s’ho bé. Quan arriba a l’aeroport, la seva padrina no ha vingut a buscar-lo. On deu haver-se ficat? Des d’aquest moment, en Pol es veu immers en una aventura envoltat de mafiosos i policies d’incògnit, on ell hi juga, sense saber-ho, un paper molt important. En Pol sabia que seria un viatge inoblidable, però no s’imaginava fins a quin punt...

 
 
   
   
Opina l'autor:
  Un altre thriller amb presència de la metaliteratura. A Operació Kyoto no sé com respondrà el lector quan faig un salt sense xarxa a la pàgina 204, quan encara en queden 60 per llegir. M’agrada el risc. M’agrada provocar i pensar en un jove lector valent que entomarà una problema “metatextual”. M’he esmerçat molt en aconseguir retenir-lo i que no abandoni la història. Crec que el lector se sentirà feliç d’haver superat la prova i de consentir jugar aquest joc amb mi.  
 
   
   
La crítica diu:
 

“Operació Kyoto és un exercici original i interessant on l’autor juga amb els narradors, els temps i la confusió amb el que és real i el que és imaginari. Així els primers quinze capítols són narrats pel protagonista i a partir d’aquí el narrador anirà variant entre els diferents personatges fins als dos últims capítols, on ens trobarem un narrador extern amb un punt de vista objectiu. El joc entre realitat i ficció enganya el protagonista i el lector de la novel·la, mantenint el misteri fins a la darrera línia”.

Iris Gonzàlez. Faristol 59. Novembre 2007

 

 

 

 

 

 

 


Llegiu-ne un fragment...