Presentació
Biografia
Bibliografia
Adults
Juvenil
Altres
Teatre
Fotos
Contacte


  Juvenil > La meva vida nova

 
 

 

   
 

Il·lustracions d’Ignasi Blanch.
Edebé, Barcelona 2019.
Col·lecció Tucan.
100 pàgines
ISBN: 978-84-683-4099-9


 
   
 
Text contraportada:

Viure en un poble petit o en una gran ciutat? Creus que t’adaptaries fàcilment al canvi? Canviaria tant la teva vida? Amb aquesta novel·la còmica ens endinsem en una infinitat d’anècdotes que, en clau d’humor, potser contenen el secret de la felicitat.

 
 
   
   
Opina l'autor:
 

Novel·la d’humor a base d’escenes molt breus que són apunts per il·lustrar l’etern conflicte entre la vida urbana i la rural. M’hi reconec molt, en els personatges i en l’estil còmic d’allò que explico. He volgut condensar en poques pàgines, i pensant en lectors d’edat menor a la que estic acostumat, un situació emocional entre l’abans i el després de prendre una decisió. Les il·lustracions d’Ignasi Blanch són meravelloses i acompanyen el lector en la descoberta de la nova realitat.

 
 
 
    La crítica opina:  
   

Amb una prosa fresca i directa, el mateix protagonista actua com a narrador i ens presenta un reguitzell de personatges tan particulars com divertits i les seves peripècies quotidianes. El seu to franc i desimbolt, amb un cert punt d’incorrecció política, la converteix en una lectura que no qualificaríem d’hilarant, però sí d’amena i divertida. Ignasi Blanch amenitza la novel·la amb unes distintives il·lustracions que encaixen perfectament amb el to de la narració. En definitiva, estem davant d’una novel·la que no marcarà un abans i un després, però que agraïm trobar a les llibreries. Una d’aquelles obres a les quals ve de gust entrar i, un cop en surts, penses que l’experiència ha valgut realment la pena.

Marc Alabart. Faristol

 
     
 

Llegiu-ne un fragment...